Djurs Special Systue

Dansk kvalitet direkte fra systue.

Derfor billige priser og hurtig levering..​

​E-MAIL: ​FLAG@DJURSSPECIAL.DK​​

​TLF: 22 27 81 14

Djurs Special Systue

Dansk kvalitet direkte fra systue.

Derfor billige priser og hurtig levering..​

​E-MAIL: ​FLAG@DJURSSPECIAL.DK​​

Mobil.nr. 22 27 81 14

Ompolstring af møbler

Djurs Special Systue tilbyder ompolstring og af alle typer møbler til en yderst konkurrencedygtig pris.


En gammel sofa eller en antik lænestol kan hurtigt få nyt liv med en ombetrækning i et lækkert møbelstof, der passer til resten af møblet.

Ompolstring og ombetrækning af sofaer, lænestole, spisebordsstole m.m.

Vi ompolstrer alle typer stole og øvrige siddemøbler som sofaer, divaner, chaiselonger m.m.. Vi har et bredt udvalg af stofprøver, som du kan se og mærke på, så du finder det helt rigtige stof til dit møbel.

Det er populært at få ompolstret fine, gamle arvestykker med stor affektionsværdi, så de dermed får et opdateret udtryk med respekt for møblets oprindelige stil. Vi er vant til at håndtere betydningsfulde møbler og passer naturligvis godt på dit arvestykke under ompolstringen.

Altid billigere

Djurs Special Systue er et lille firma, der løbende sørger for at holde omkostningerne nede. Det betyder, at vi stort set altid kan tilbyde ompolstring til en væsentligt lavere pris end alle andre møbelpolstrere i området.

Du er meget velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud på ompolstring. Ring gerne på telefon 86 48 32 09 eller send en e-mail – gerne med billeder af det møbel, du ønsker ompolstret – til flag@djursspecial.dk.